Bar pokušajte

Mnogi će reći, šta će mi to zdrava hrana i fizička aktivnost, ali, verujte, stil života veoma utiče na kvalitet i dužinu.

Bar pokušajte, to ne iziskuje mnogo vremena i para, a mnogo znači i održava kvalitet života boljim i srećnijim. Vremenom ćete uvideti prednosti takvog stila života. Ležeći u krevetu, i kukajući nad svojom sudbinom ništa nećete postići. Fizička aktivnost i pravilna ishrana umnogome mogu pomoći i takoreći restartovati vas. Živimo u okruženju gde se promovišu razni preparati, za kvalitetniji san, za mršavljenje, za stomačne tegobe… Sve su to nuspojave stresnog dela života, u trci za uspehom, za prestižom i ostalim nebitnim stvarima, kako bi živeli život zadovoljni. Neko ima sto pari odela ili haljina u ormaru, a i dalje nije zadovoljan svojim životom.

White Irises
Ogawa Kazumasa

Cherry Blossom
Ogawa Kazumasa

Kako biste bili zadovoljni svojim životom, prvo i osnovno je osećati mir u srcu i duši, da živite u miru sa samim sobom pa onda sa ostalima. Bar pokušajte, nije teško, dovoljno je izdvojiti samo pola sata dnevno za sebe. Toliko valja možete uraditi za sebe.